Nieuwe namen voor 10 jaar Elpee (update)

De organisatoren van 10 jaar Elpee, een minifestival ter ere van een decennium Elpee Live Music Club, breiden de line-up uit. Uit eigen land zegt King Hiss de komst naar Oost-Vlaanderen toe, uit Nederland doet Severe Torture hetzelfde. Afspraak in Deinze van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus 2021.

 

[10-04-2020]

Volgend jaar bestaat Elpee Live Music Club een decennium. Om dit jubileum te vieren, organiseert het muziekcafé een driedaags festival. Dat Dead Head en Slaughter Messiah richting het Oost-Vlaamse Deinze afzakken, kon u hier eerder al lezen. Met zowel Allöchtöön als Cowboys & Aliens, beiden van Belgische makelij, worden hier nog twee namen aan toegevoegd. Afspraak van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus 2021.

 

[07-04-2020]

Later deze maand stond in Deinze een minifestival ter ere van negen jaar Elpee Live Music Club gepland. Het coronavirus en de bijhorende quarantainemaatregelen strooien helaas roet in het eten. Niet getreurd: in 2021 wordt de verjaardag van het muziekcafé opnieuw in stijl gevierd. Met Dead Head uit Nederland en het Belgische Slaughter Messiah zijn de eerste namen alvast bekend. Afspraak van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus.

Links: