Nieuw Paradise Lost album op komst [update]

Nieuw Paradise Lost album [update]

De E-card van het nieuwe album In Requiem staat online op deze locatie. De E-card bevat onder andere drie nummers van het nieuwe album en een clip van het nummer Enemy. Zeker even checken dus!

[31-03-07]
De albumcover van het nieuwe Paradise Lost album In Requiem is bekend!

paradisenew

Het artwork komt van de hand van de Griekse artiest Seth, die al eerder covers maakte voor onder andere Heaven Shall Burn and Rotting Christ.

[22-03-07]
De heren van Paradise Lost hebben een medley van de nieuwe single, afkomstig van het nieuwe album In Requiem, op hun MySpace geplaats.

In de medley hoor je stukken uit The Enemy en Beneath Black Skies. De single wordt nog aangevuld door het nummer Godless, welke exclusief op deze single zal staan.
The Enemy zal alleen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië uitkomen op 13 april.

[13-02-07]
Paradise Lost heeft op hun website de releasedatum voor In Requiem bekend gemaakt. Het nieuwe album van de heren zal op 21 mei uitkomen via Century Media.

[04-02-07]
De Britse gothic metal band Paradise Lost heeft de volgende update op hun site geplaatst:
ParadiseLostBand

“We kunnen bevestigen dat het 11e Paradise Lost album, dat rond mei dit jaar zal uitkomen, de naam In Requiem zal dragen.

Het artwork voor het nieuwe album is opnieuw gedaan door Seth Siro Anton die ook het artwork voor het vorige album, Paradise Lost, ontwierp.

De band is onlangs teruggekeerd uit Canada waar de opnames voor het album samen met producer Rhys Fulber zijn afgerond. Het album is gemixt door Mike Fraser, bekend van zijn werk met bands als Metallica, AC/DC, Van Halen en vele anderen. Het album wordt binnenkort afgerond en meer informatie zal snel bekend gemaakt worden.”

Wordt vervolgd!

Bron