Nieuw Carcass album in de maak (update)

Nieuw Carcass album in de maak (update)

Nog steeds aan het twijfelen of je de nieuwe Carcass zal aanschaffen? Geen probleem. De band zette de nieuwe plaat in zijn geheel online om de laatste luisteraars te overtuigen. Hier is hij.

(13-08-2013)

Nog een lyric-video online, deze keer is het de beurt aan het nummer Captive Bolt Pistol. Hij is hier te zien.

(10-07-2013)

Na de eerste geluiden kunnen we nu de eerste blik werpen op de Carcass-plaat Surgical Steel. Dit is de hoes geworden.

Carcass

30-06-2013)

Er is een nieuw Carcass nummer opgedoken op Youtube. De mogelijkheid zit er dik in dat dit op het komende album zal komen te staan dat via Nuclear Blast het licht zal zien. Hier kun je het bewuste nummer streamen.

(04-12-2012)

Jeff Walker heeft het nu formeel bevestigd: er komt een nieuw Carcass-album. Tijdens een interview met Decibel Magazine liet hij vallen dat de nieuwe drummer Daniel Wilding is en dat er nog gezocht wordt naar een gitarist. Meer nieuws volgt.

(01-12-2012)

Het vraagteken op het einde van de titel staat er wel degelijk met reden. Zo liet Heaven Shall Burn volgend statement los over de vermeende deelname van zijn drummer aan een eventueel nieuw Carcass album.

Blabbermouth.net is really cool, but sometimes rumors are just rumors. Heaven Shall Burn’s Matthias is 100% NOT playing for Carcass! Everybody in HSB maintains the status as devoted Carcass-fan and does not even dare to dream of being involved with this legend! No, Matthias is not playing drums for Carcass in ANY way.

Afwachten dus wat er allemaal van aan is.

(30-11-2012)

Het ziet er naar uit dat 17 jaar na Swansong een nieuw Carcass-album in de maak is. De band is namelijk gesignaleerd in de buurt van Colin Richardson (Fear Factory, Napalm Death, …).
Gitarist Michael Amott en drummer Daniel Erlandsson zitten niet meer in de band,
Bill Steer en Jeff Walker zouden gebruik maken van de diensten van
drummer Matthias Voigt (Heaven Shall Burn). Meer nieuws volgt zeker.

Carcass

Links: