Nieuw album Detonation uitgesteld

Nieuw album Detonation uitgesteld

Eerder maakten we de tracklist en de releasedatum van Detonations’ nieuwe album Portals To Uphobia bekend.
Helaas moeten we je vertellen dat de release van het nieuwe album is uitgesteld. Het album zal niet uitkomen op 25 april, maar pas op 12 september van dit jaar.
De redenen, die Detonation hiervoor aangeeft, zijn als volgt:
Het masteren van bepaalde stukken van het album wilde maar niet het gewenste resultaat geven, dit zorgt er voor dat het album niet deze maand of de maand erop uitgebracht kan worden. Vervolgens besluit Osmose Productions het album nog later uit brengen, omdat er in de zomerperiode een hele hoop nieuwe albums worden uitgebracht. September zal weer wat rustiger zijn, een mooie gelegenheid voor Osmose dus.
‘Met pijn in het hart,’ aldus de band, gaat de band toch mee in de beslissing voor uitstel naar september.

Detonation zal hun fans niet teleurstellen en gaat daarom nog even extra optredens doen, ze zullen dan ook al enkele nieuwe nummers laten horen. Tot nu toe kun je op de website van de band al enkele samples beluisteren, in juni/juli zal er ook een compleet nieuw nummer te beluisteren zijn op deze website.

Goed nieuws van de band is dat gitarist Mike Ferguson is teruggekeerd uit Amerika, zodat de band weer compleet is en ze zich dus flink kunnen kunnen voorbereiden op het onveilig maken van de podia.

Link:
Osmose Productions

Bron: Website Detonation