Nergal opnieuw in ziekenhuis (update)

Nergal opnieuw in ziekenhuis (update)

Er is onduidelijkheid geslopen in de berichtgeving rond de ziekenhuisopname van Nergal, begin deze maand. Nergal heeft ondertussen het ziekenhuis al verlaten.

Ter verduidelijking: het nieuws verscheen op 31 januari op de Poolse nieuwssite Plotek.pl. Pas op 2 februari werd in de meeste niet-Poolse media hierover bericht. Enkele dagen later was er sprake dat Nergal ten vroegste op 8 februari het ziekenhuis zou mogen verlaten. Op het tijdstip van het plaatsen van dit artikel was er echter in de niet-Poolse media nog geen melding geweest dat Nergal alweer naar huis mocht. Op 11 februari meldde echter diezelfde Poolse website dat Nergal officieel opnieuw thuis was.

Wij hopen hiermee duidelijkheid te hebben geschept en verontschuldigen ons voor de verwarrende berichtgeving.

12/2/2010

Adam Darski, frontman van Behemoth en beter bekend onder de naam Nergal, is vorige week opnieuw in het ziekenhuis opgenomen. Na een verblijf van bijna een half jaar en een beenmergtransplantatie mocht de frontman vorige maand naar huis.

Recent is er echter een ernstige infectie ontstaan waardoor Nergal opnieuw in het ziekenhuis belandde. Zijn behandelende arts liet weten dat hij terug is opgenomen omdat hij zichzelf niet goed verzorgde. Het is echter niet geweten of de infectie invloed heeft op de acceptatie van het getransplanteerde beenmerg.

nergal

Links: