Nationale Metal Quiz – Editie 2001

HerrHorst had ons het volgende te melden:

Op zondag 16 September aanstaande organiseert Lords Of Metal E-Zine in samenwerking met Popcentrum 013 Tilburg de NATIONALE METALQUIZ – EDITIE 2001


De Lords Of Metal bestaan twee jaar, en dat is natuurlijk een goede reden voor een feestje. Net zoals bij ons éénjarig bestaan doen we dit door middel van het organiseren van de NATIONALE METALQUIZ, een soort Popquiz, maar dan leuker.

Na twee edities in Den Helder wordt het natuurlijk wel eens tijd om eens verder het land in te trekken, en ik denk dat we met Popcentrum 013 (www.013web.nl) in Tilburg de best denkbare locatie te pakken hebben.


Wat moet je je voorstellen bij deze Metal Quiz? Zoals gezegd is het net een soort Popquiz, maar in dit geval zal het helemaal in het teken staan van Metal, in al zijn verschijningsvormen. De deelnemers zullen zich een weg moeten banen door tientallen geluidsfragmenten van de diverse stijlen die deze muzieksoort rijk is, om een kans te maken een plaats in de finale te halen.


In de finale zal er niet alleen gevochten worden om de eer, en om de titel ‘Metalkenner van het jaar’ te verwerven, daarnaast is er voor de winnaar(s) ook nog eens de hoogst originele wisseltroffee te verdienen, plus een niet misselijk prijzenpakket, bestaande uit allerlei leuke hebbedingetjes zoals CD’s, posters, stickers en nog veel meer, beschikbaar gesteld door diverse platenmaatschappijen. Bij de vorige editie waren er ruim driehonderd CD’s te vergeven, dus het is zeker de moeite waard om mee te doen. Je houdt er in ieder geval een leuke middag aan over. Uiteraard zullen de verliezers er niet bekaaid vanaf komen, ook voor de runners-up valt er genoeg te verdienen.


Meedoen kan in teams (max. 2 personen) of alleen, en je kan je ter plekke in 013 inschrijven voor deelname, maar wellicht is het handiger om je van te voren al op te geven ivm het gelimiteerde aantal deelnemers (vol is vol).


Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Horst ( belegost@multiweb.nl ) of een briefje te sturen naar Lords Of Metal, Postbus 756, 1780 AT Den Helder. Ook voor verdere info kan je op deze adressen terecht.


Alle gegevens nog even op een rijtje :


NATIONALE METALQUIZ – EDITIE 2001


Datum : 16 September 2001

Locatie : Batcave 013 Tilburg

Zaal open : 15.00

Aanvang Metal Quiz : 17.00

Adres : Veemarktstraat 44, Tilburg

Organisatie : Lords Of Metal E-Zine / 013 Tilburg

Contact : Horst belegost@multiweb.nl

Postbus 756, 1780 AT Den Helder

Website Lords Of Metal : http://go.to/lordsofmetal

Website 013 : http://www.013web.nl