Napalm Death in de studio

Napalm Death in de studio

Op 6 augustus is Napalm Death de studio ingetrokken voor opnieuw een studio-album. De eerste dag hebben ze al vier drumtracks opgenomen, nog dertien te gaan dus aangezien er zeventien nummers op het album komen te staan. In de Parlour studios in Kettering werken ze samen met producer Russ Russell.

ND

De andere instrumenten zullen worden opgenomen in de Foel Studios in Wales, om uiteindelijk alles samen te mixen in de Kettering.

Napalm Death in de studio

Napalm Death in de studio

Hexegot meldde ons via de newssubmit het volgende:

Napalm Death zit momenteel in de studio om de opvolger van hun laatste album The Code Is Red… Long Live The Code op te nemen. Volgens zanger Barney Greenway zal het nieuwe album in het verlengde van de in 2005 verschenen voorganger liggen. “If you liked Code…, you’ll really love this one, I think” schrijft hij in een update op de eigen website.

Verder bericht hij nog dat Anneke van Giersbergen (The Gathering) enkele zangpartijen heeft opgenomen voor een van de nieuwe nummers. “But before some people recoil in horror about Napalm going operatic rock or whatever, this was done for good effect and relevance to the track. It will work. It will rock. I’m sure. And we’re grateful to Anneke (who is a an awesome vocalist in her own right) in advance for giving it a stab”.

Een albumtitel of releasedatum is nog niet vastgesteld, een aantal songtitels zijn al wel vrijgegeven, waaronder Rabid Wolves (For Christ), In Deference, Atheist Runt, When All Is Said And Done en Sink Fast, Let Go.