Mythlorian in Europese finale Wacken Metal Battle

Mythlorian in Europese finale Wacken Metal Battle

De Nederlandse melodische death metal band Mythlorian is de winnaar geworden van de Nederlandse Wacken Metal Battle finale.

In een ijzersterk veld met gelijkwaardige bands van hoog niveau is Mythlorian door vijf van de zes juryleden gekozen om Nederland te vertegenwoordigen in de Europese finale op Wacken Open Air 2007. De finale zal tussen 2 en 4 augustus plaatsvinden op WOA 2007, de winnaar krijgt naast diverse prijzen op gear gebied een platendeal aangeboden bij Armageddon Music.

Mythlorian
“We willen nog even iedereen bedanken die aanwezig was afgelopen zondag en er voor gezorgd heeft dat het gewoon een supervette avond is geworden voor iedereen. Publiek, licht en geluidsmensen, Theo van Rockinc., de Duitsers van WOA, juryleden en natuurlijk de andere bands.”


“Verder roepen we iedereen op, die naar WOA komt, om ons als Nederlandse act tussen 12 andere Europese acts te supporten en naar een hoge classering te schreeuwen, de Nederlandse scene supporten is in ieders voordeel, nietwaar. En natuurlijk heul veul bier drinken met z’n allen, Cheeerzzz, Rock on and see ya im Deutschland!!!”

Aldus Mythlorian

Links