Motörhead kampeerwagen in Parijs

Twee kunstenaars hebben een kampeerwagen uit Parijs omgetoverd tot een Motörhome, door het ding te beplakken met afbeeldingen van overleden Motörheadvoorman Lemmy. Hoe duurzaam het ding is moet nog maar blijken, maar het ziet er wel leuk uit:

Ian Fraser ‘Lemmy’ Kilmister was de legendarische voorman van het legendarische Motörhead, de band die alle genres oversteeg. De zanger/bassist leek onsterfelijk, maar op 28 december 2015 maakte kanker een einde aan zijn leven. Op de voor onmogelijk geachte leeftijd van 70 jaar, dat wel.

Mezz in Breda herdenkt Lemmy op zijn sterfdag met A Tribute to Lemmy – Part 2: Victory or Die. Snaggletoöth, de beste Motörhead-tributeband van Nederland, komt langs. Verder present: Speedmöbile, bestaande uit leden van Peter Pan Speedrock en Batmobile. En dan komen ook The Gecko Brothers nog, met Boudewijn Bonebakker (ex-Gorefest) in de geleden. Verder wordt de kleine zaal omgetoverd tot Lemmy’s lounge/rainbow bar & grill!

Alvast een voorproefje van de hoofdact:

Er zijn nog kaartjes te koop voor A Tribute to Lemmy – Part 2: Victory or Die. Maar je vrienden van Zware Metalen geven natuurlijk ook kaartjes weg!

Links: