Metals Combined Fest: 24-10 Stadskanaal

[b]Metals Combined Fest: 24-10 Stadskanaal[/b]

Inge van Grun’N Metals Combined heeft het volgende te melden:

Stichting Grun’N Metals Combined (GMC) organiseert op vrijdag 24 oktober een metalfestival in Stadskanaal. Na zes succesvolle edities van het GMC-festival in de stad Groningen is besloten de formule ook buiten de stad te presenteren. Vier metalbands uit de provincie geven tijdens een gezellige avond een showcase. De bands spelen drie kwartier en laten zien én horen hoe de metal in het Noorden er anno 2003 voor staat.

Tijdens deze editie treden de volgende bands op: Voleg (alternatieve rock/metal), D_Fault (metalcore), Winter Of Sin (black metal) en Monastery (death metal). Deze laatste band is bovendien headliner. Niet verwonderlijk, want deze band uit Bedum bracht twee uitstekende mini-cd’s uit en speelde in het voorprogramma van onder andere Altar en Katafalk.

Info:
Bands: Voleg, D_Fault, Winter Of Sin, Monastery
Lokatie: De Kwinne, Gandhiplein 1, Stadskanaal
Datum: vrijdag 24 oktober
Aanvang: 20.00 uur
Entree: 2,50 euro
Website: http://www.metalscombined.nl

Over Stichting Grun’N Metals Combined:

Stichting Grun’N Metals Combined (GMC) zet zich in voor de noordelijke metalscene. Zij bevordert de samenwerking tussen metalbands en fungeert als bemiddelaar tussen bands en officiële instanties als popkoepels en zalen.

De stichting organiseert bijvoorbeeld tweemaal per jaar een festival in de stad Groningen, verzorgt de Groningse voorronde van de landelijke talentenjacht ‘Metal Battle’ en is betrokken bij het Groninger jongerencentrum Simplon en het Noordschok-festival in de Oosterpoort te Groningen.