Massive Assault : nieuwe drummer gevonden, bassist gezocht

Massive Assault : nieuwe drummer gevonden, bassist gezocht.

Jerome meldde ons via de newssubmit het volgende:

Massive Assault heeft een nieuwe drummer gevonden. Michel, die eerder al samen met Fredda en Jerome in Absorbed speelde, zal de drumstokken van Gideon overnemen. De band is erg blij dat hij bereid is deze taak op zich te nemen omdat hij de ideale drummer voor de muziekstijl van Massive Assault is.

Daarnaast heeft de band besloten met twee gitaren te gaan spelen. Tijdens het schrijven van nieuw materiaal bleek een tweede gitaar een waardevolle toevoeging. Jerome speelde in het schrijfproces al gitaar en schuift nu een plekje door vanaf de bas en dus is de band nu op zoek naar een gemotiveerde bassist.

Geïnteresseerden met eigen apparatuur, tijd om wekelijks te repeteren en bereidheid tot regelmatig optreden en een eventuele tour kunnen zich met een mailtje melden bij: jerommbah at home punt nl of grindmasterflesh at hotmail punt com

Massive Assault is momenteel druk bezig met nummers schrijven en hoopt over enkele maanden weer de podia te betreden en tevens aan de opnames van een full-length cd te beginnen.

Links: