Mass Deathtruction werkt de line-up bij

De organisatoren van Mass Deathtruction 2020 breiden de line-up andermaal uit. Zowel de Zweden van Naglfar als de Italiaanse deathmetalgroep Necrosy tekenen dit najaar present in Louvain-la-Neuve. Onder andere Sinister, Asphyx, Horna, Belphegor en Incantation bevestigden eerder reeds de komst naar de provincie Waals-Brabant.

 

[30-04-2020]

Met de bekendmaking van een trio nieuwe namen, raakt de line-up voor Mass Deathtruction 2020 steeds beter ingevuld. Het Nederlandse deathmetalinstituut Asphyx, black-/deathmetalcombo Bliss of Flesh uit Frankrijk en de lokale grindcoregroep Mucus, bevestigen de komst naar Louvain-la-Neuve. De tiende editie van Mass Deathtruction gaat door op zaterdag 21 november.

 

[28-04-2020]

De line-up voor het tienjarig bestaan van Mass Deathtruction krijgt steeds meer vorm. Met zowel het Nederlandse Bodyfarm als Putrid Offal uit Frankrijk, is de affiche wederom twee namen rijker. Afspraak op zaterdag 21 november in Louvain-la-Neuve.

 

[25-04-2020]

De line-up voor de aanstaande editie van Mass Deathtruction is twee namen rijker. Met de toevoeging van zowel Slaughter Messiah als Soul Dissolution, zoeken de organisatoren het deze keer in eigen land. Afspraak op zaterdag 21 november in Louvain-la-Neuve.

 

[23-04-2020]

De nieuwste toevoeging aan de line-up van Mass Deathtruction 2020 is afkomstig uit Nederland. Deathmetalgezelschap Sinister tekent op zaterdag 21 november present in het Waalse Louvain-la-Neuve. De groep rond frontman Aad Kloosterwaard stelt er het volgende maand te verschijnen album Deformation of the Holy Realm aan het Belgische publiek voor.

 

[02-04-2020]

Dit najaar, op zaterdag 21 november om precies te zijn, vindt Mass Deathtruction voor de tiende keer doorgang. De eerste namen voor deze jubileumeditie zijn inmiddels bekend. Zowel Belphegor, Incantation, Horna als Gronibard, tekenen present in het Waalse Louvain-la-Neuve. Meer aankondigingen, waaronder de headliner, worden in de nabije toekomst verwacht.

De voorverkoop voor Mass Deathtruction ging reeds van start. Voor een toegangsbewijs betaalt u momenteel 37,89 EUR.

Links: