Luxor Live zet Heidevolk exclusief neer voor senioren

Het Arnhemse poppodium Luxor Live bestaat in het weekend van 8 en 9 september tien jaar en maakt van de gelegenheid gebruik om een 26 uur durend evenement, genaamd Luxer Love, op te zetten (naar de stadscode). Een onderdeel hiervan gaat uit naar de vergeten groepen die ‘vergeet-mij-niet-concerten’ voorgeschoteld krijgen. Zo wordt er een Natte Neuzen Disco voor honden en hun eigenaren georganiseerd en speelt de Arnhemse band Donnerwetter covers van Johny Cash in de penitentiaire inrichting Arnhem-Zuid.

Een specifieke subgroep van het metalpubliek wordt onder de paraplu van de ‘vergeet-mij-niet-concerten’ ook bediend: de senioren. De folk-/viking-/powermetalband Heidevolk, zelf afkomstig uit Arnhem, zal op zondag 9 september van 13:00 tot 14:00 uur een akoestisch optreden weggeven, geheel gratis en exclusief voor senioren. Tijdens het zitconcert zal de band samen met een verteller diverse Gelderse mythen en sagen bezingen. Opgeven kan via info@luxorlive.nl.

Het lijkt er dus op dat de laatste tijd de senioren in de metalscene in het zonnetje gezet worden. Onlangs kwam het Zaandamse Podium de Flux met een ‘seniorenactie’ waarbij je je opa of oma gratis mee mag nemen naar een metalconcert van Scream Blue Murder, Diamond Head en Glamour Of The Kill. Mocht je denken dat jouw opa of oma niet schrikt van deze titels, dan moet je jullie wel eerst aanmelden om gratis tickets te scoren. Dat kan door een mail te sturen naar publiciteit@podiumdeflux.nl onder vermelding van de seniorenactie.

Links: