Loud Noise haalt Powerwolf naar Amsterdam

Powermetalgrootheid Powerwolf maakt volgend najaar de Nederlandse hoofdstad onveilig. In samenwerking met Cobra Agency haalt concertpromotor Loud Noise de Duitse groep naar AFAS Live. Kom dat horen en zien op zondag 10 oktober in Amsterdam.

“Wolven zijn inmiddels weer een vaste waarde in de Nederlandse natuur en ook in de metal! Het Duitse Powerwolf stond al eerder op festivals als Dynamo Metalfest en als headliner op Into The Grave. Hun laatste Wolfsnächte tour in 2019 bracht ze naar een maanden van tevoren uitverkochte show in 013 Tilburg. Nu is Amsterdam aan de beurt om met huid en haar verslonden te worden. Dat wordt een bloederig mooi nieuw hoofdstuk in de opmars van deze wolf!De epische power metal met vlijmscherpe riffs en pakkende refreinen zal zeker ook weer op de nieuwe plaat te horen zijn, die ook helemaal in Nederland is opgenomen en in de zomer van 2021 verschijnt. Zanger Atilla, de hogepriester van de heavy metal, leidt de roedel met zijn geweldige stem en veel humor in de ‘heilige’ heavy metal mis. ‘Metal is religion’ is hun lijfspreuk. Daar geloven wij wel in!”

De voorverkoop voor het optreden van Powerwolf gaat aanstaande woensdag om 10u00 van start. Tickets kosten 45,00 EUR (excl. servicekosten).

 

Links: