Line up Sleutelrock bekend (Leids festival)

Line up Sleutelrock bekend (Leids festival)

Op vrijdag 9 september aanstaande organiseert Monster Music voor de tweede keer het Sleutelrock festival.
Vorig jaar was Sleutelrock een enorm succes. Het festival werd georganiseerd in de Q-Bus te Leiden en alle bands hebben op deze avond belangeloos gespeeld. Tot onze vreugde was het festival binnen anderhalf uur uitverkocht en omdat we ook dit jaar een grote aanloop van metal-liefhebbers verwachten hebben we er voor gekozen om uit te wijken naar een grotere locatie. Dit jaar is er dus gekozen voor het L.V.C. te Leiden, deze zaal biedt plaats aan ruim 500 bezoekers.
De programmering is inmiddels rond en hierbij kunnen we de namen van optredende bands bekend maken:

  • ORPHANAGE 
  • XENOMORPH
  • THANATOS
  • AFTER ALL 
  • IZEGRIM 

Het Sleutelrock 2005 Festival zal dus plaats vinden in het L.V.C. Breestraat 66, 2311CS te Leiden, deze zaal is gelegen in het centrum van de stad op ongeveer 5 minuten lopen van het station.

De zaal gaat om 19.00 uur open en de eerste band begint om 19.30 uur. De entree is slechts 10 Euro en kaarten zijn o.a. in de voorverkoop verkrijgbaar in Rockcafe Lazarus te Leiden.

Net als vorig jaar is Sleutelrock een benefietfestival, de opbrengst van de avond zal ten goede komen aan Stichting MS Research. De Stichting MS Research stimuleert en financieert onderzoek naar multiple sclerose. Haar doelstelling is het opsporen van de oorzaken van MS en het ontwikkelen van effectieve behandelwijzen.

De Leidse death metal band Xenomorph zal deze avond tevens haar langverwachte nieuwe album ‘Necrophilia Mon Amour’ live aan het publiek presenteren.

Voor meer informatie zie de website: www.monstermusic.nl