Line-up Pluto Fest 2020 compleet

De zesde en tevens laatste naam voor Pluto Fest 2020 is bekend. Het Belgische thrash-/deathmetalgezelschap Téras vervolledigt de line-up van het festival. Afspraak op zaterdag 21 november in Oosterzele.

Met de toevoeging van Téras, ziet de eindstand voor de aanstaande editie van Pluto Fest er als volgt uit:

 

[26-03-2020]

Vijf van de in totaal zes namen voor Pluto Fest 2020 zijn intussen bekend. Emerald, een heavymetalcombo uit het Zwitserse Fribourg, vormt de nieuwste toevoeging aan de line-up. De bekendmaking van de enige nog ontbrekende naam, wordt in de nabije toekomst verwacht.

 

[22-03-2020]

De line-up voor de aanstaande editie van Pluto Fest krijgt steeds verder vorm. Met de toevoeging van het Vlaamse thrashgezelschap Tensor, zijn reeds vier van de in totaal zes namen voor 2020 bekend.

Naast Tensor, zakken eveneens The Monolith Deathcult, Revealed en Enchantress richting Zaal Amb8 in Oosterzele af. Dit geeft onderstaande tussenstand:

 

[20-03-2020]

De nieuwste toevoeging aan de line-up van Pluto Fest 2020 is afkomstig uit Nederland. Niemand minder dan The Monolith Deathcult zakt op zaterdag 21 november naar het indoorfestival af. De groep uit Overijssel vervoegt de eerder reeds bevestigde bands Enchantress en Revealed.

 

[15-03-2020]

Met het vrijgeven van een tweede naam, verdubbelen de organisatoren van Pluto Fest eensklaps het aantal groepen op de affiche. Ook het melodische hardcoregezelschap Revealed staat op zaterdag 21 november op het podium in Oosterzele. De West-Vlaamse groep vervoegt zo het eerder reeds bevestigde Enchantress.

 

[12-03-2020]

De datum voor de aanstaande editie van Pluto Fest is al enige tijd bekend, nu komt hier ook een eerste naam bij. Het Kortrijkse heavymetalkwintet Enchantress, niet te verwarren met de gelijknamige groep uit Canada, zakt op zaterdag 21 november alvast af richting Oosterzele. Meer namen worden in de nabije toekomst verwacht.

 

[11-01-2020]

Ook dit najaar vindt er in het Oost-Vlaamse Oosterzele een nieuwe editie van Pluto Fest plaats. Zowel de datum als de locatie zijn intussen bekend. De derde editie van het indoorfestival gaat door op zaterdag 21 november in Zaal Amb8. Vorig jaar stonden in Oosterzele onder andere Warrant, Black Tartans en Carrion op het podium. Wie we komende herfst mogen verwachten, is op het moment van schrijven nog niet geweten.

 

Bekijk ook het fotoverslag van Pluto Fest 2019.

Links: