Lacuna Coil album nieuws (update)

Lacuna Coil album nieuws (update)

Dark Adrenaline, zo heet het album dat dit najaar zal uitkomen van de Italiaanse band Lacuna Coil.
Voor dit album hebben ze producer Don Gilmore onder de arm genomen (Pearl Jam, Bullet For My Valentine, …). De nieuwe hoes ziet er als volgt uit.

Lacuna Coil

(21-02-2011)

Lacuna Coil liet aan de fanwebsite EmptySpiral.net weten dat de band momenteel demoversies van nieuw materiaal opneemt en zich voorbereidt om de opnamestudio in te trekken. De release van het nieuwe album is voorzien voor eind 2011.

Links:

Lacuna Coil album nieuws (update)

Lacuna Coil album nieuws (update)

Even laten weten dat de nieuwe nummers Not Enough en Spellbound via de “Widget” te beluisteren zijn (zie onderstaande link), maar belangrijker is dat vanaf donderdag aanstaande het ganse album te streamen zal zijn vanop de MySpace van de band. Het exacte uur is niet bekend.

(13-02-2009)

Lacuna Coil-fans mogen uitkijken naar de laatste dag van de Paasvakantie (als het Belgen zijn) of gewoon een kalender kopen en 20 april aanduiden met een grote rooie bol. Dan verschijnt namelijk het nieuwe album van de Italiaanse band. Shallow Life is de naam. Het album werd opgenomen in de NRG Studios met behulp van Don Gilmore (Linkin Park, Avril Lavigne). De band is ook al opgenomen in de bill van Graspop deze zomer.

LC

Links: