Korte berichten

Korte berichten

Er zat van de week in de newssubmit een aantal berichten die niet uitgebreid genoeg waren om te posten. Maar ik wil ze jullie toch niet onthouden. Dus hier komen ze;

[b]Silent Edge:[/b] ( info@silentedge.com )

Silent Edge heeft een platendeal getekend bij DVS records
Voor info kijk of op www.silentedge.com of op www.dvsrecords.com

[b]Metal Café:[/b] ( Lady Rose )

Misschien ten overvloede maar er is een Alkmaar een paar maanden terug een Metal Café geopend met de naam Neon Knights. Het is achter de Houttil. Bij het Waagplein. (tegenover het biermusseum) Erg gezellig en goed te lopen vanaf het station. Ze draaien er oude metal zoals Iron Maiden en Helloween, maar ook Savatage. Kortom een bezoekje waard dacth ik zo…

[b]Morning:[/b] ( info@morning.nl )

In februari 2002 gaat de dream-metalband Morning de studio in voor een EP. De cd zal worden opgenomen in de PITSTUDIO te Weert (Sun Caged, Boondoggle, Triple 7) onder leiding van Hans Reinders (Boondoggle, ex-Form). Bij de mix zal Marcel Coenen (Sun Caged, ex-Lemur Voice) assisteren.
De oude demo Little Moves is nu te downloaden op http://www.mp3.com/morning. Ook staan op deze site enkele “unreleased tracks” en live-mp3’s van het optreden in De Hanehof van 15 september jongstleden.
Meer informatie over Morning is te vinden op http://www.morning.nl.

[b]Triple7[/b] ( joep@triple7.nl )

De demo van Triple7 genaamd “Witness Of A Dead Creation” wordt eind november uitgebracht!! Check de [url=http://www.triple7.nl]site[/url] voor meer informatie.

[b]Noctambulant Grimness[/b] ( http://go.to/grimness )

De friese black metal band Noctambulant Grimness heeft na veel ploeteren, zweten en een paar muisarmen eindelijk een nieuwe site in elkaar weten te steken. Je kunt zelfs een van de gratis cd’s winnen met de Noctambulant Grimness prijsvraag. Dus kom kijken, kom luisteren en doe mee met de prijsvraag. (Je cd collectie is NOOIT te groot, toch?) Later!