Komatsu bereikt A New Horizon

Op vrijdag 9 november 2018 presenteert de Eindhovense stoner/sludge formatie Komatsu haar langverwachte derde full length studioalbum genaamd A New Horizon in het Blue Collar Hotel in thuisstad Eindhoven.

Het Italiaanse label Argonauta Records brengt A New Horizon uit op vinyl en cd en tekent hiermee voor de wereldwijde release. De plaat werd opgenomen met producer Pieter Kloos van The Void Studio (werkte samen met o.a. The Devils Blood, Motorpsycho etc.). Het artwork van het album is gemaakt door Peter van Elderen (The Blackest White / Peter Pan Speedrock).

 

De presentatie van het nieuwe album gaat gepaard met aansluitend een ruim drie weken durende Europese tour. Komatsu vertrekt na de release party en tourt van 10 november tot en met 4 december door Europa in landen als Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje en Engeland. De tour staat geheel in het teken van de promotie van het nieuwe album. Nieuwe merchandise mag daar natuurlijk niet bij ontbreken en is ook verkrijgbaar tijdens de albumpresentatie in het Blue Collar Hotel op 9 November.
Het Eindhovense Souldust is de support band deze avond en een DJ zal de bezoekers van vuige platen voorzien tussen de optredens van de bands door. Tickets kosten 7,50 euro in de voorverkoop (via link) en 10 euro aan de kassa. De avond start om 20:30 uur.

Link:

Komatsu release party