Jong boekingskantoor Get Your Gig Agency komt met eigen festival

Jong boekingskantoor Get Your Gig Agency komt met eigen festival

Get Your Gig Agency is een jong boekingskantoor uit de regio Duin en Bollenstreek. Begin dit jaar startte eigenaar Ron Bijsterbosch dit jonge bedrijf, om zowel (jong) talent als (semi) prof acts te boeken naar alle soorten podia toe en ze te ondersteunen en te sturen in deze scene. Nu treden ze naar de voorgrond en nodigen ze bands uit om contact op te nemen. We laten Ron even aan het woord:

Al ruim 15 jaar speel ik in diverse bands als drummer en ben ik daarnaast ook de boeker van de bands. Sinds 2 jaar ben ik werkzaam als programmeur van een jongerencentrum, zodat ik ook de andere kant van deze wereld kon meemaken. Nu ik al die ervaringen opgedaan heb, wil ik ze graag in praktijk brengen en met andere delen.
Belangrijk onderdeel van Get Your Gig Agency is ook de ondersteuning naar de acts toe. Aantal acts uit mijn huidige roster werken al een tijd zo hard maar krijgen vaak net de kans niet om verder te komen. Veel zalen hebben te weinig gage te bieden voor alleen al de onkosten of hebben een overschot van aanbod acts. De acts hebben vaak door hun drukke leven en de energie die in de act wordt gestopt net niet voldoende kracht en tijd om die oh zo gewilde optredens te bemachtigen.
Daarin wil Get Your Gig Agency dus een rol spelen.

Ook gaat Get Your Gig Agency diverse tours doen onder de naam van GYGA Metalfest en GYGA Rockfest. Dit om de acts landelijk bekend te maken. De 1ste GYGA Metalfest staat gepland op 10 juli in Fascinus te Sassenheim met ScenarioII, Tribal Spirits en Monition. De officiële avond van GYGA Party staat gepland op 25 september.

Bands die op zoek zijn naar een podium kunnen op volgende site al even rondneuzen.

Links: