Jera Open Air in Ysselsteyn maakt timetables bekend

Met het publiceren van de timetable is het aftellen naar de 29ste editie van Jera On Air echt begonnen. Het festival, dat bekend staat om zijn energieke sfeer en toewijding aan harde muziek, heeft dit jaar kosten noch moeite gespaard om een onvergetelijk programma samen te stellen. Met meer dan 75 bands verspreid over drie dagen, zullen liefhebbers van Punk, Hardcore en Metalcore zonder twijfel aan hun trekken komen.

Het hoofdpodium van Jera Open Air zal worden gedomineerd door enkele van de grootste namen in de scene. Op donderdagavond staan de Australische metalcore-koningen Parkway Drive op het programma. Op vrijdagavond zullen Rancid en Papa Roach het podium betreden. En op zaterdagavond zal Flogging Molly het festival in stijl afsluiten.

Naast deze headliners heeft Jera Open Air ook een breed scala aan andere talentvolle bands in petto. Onder andere bands als Lorna Shore, Hatebreed, Meshuggah, Fleddy Melculy en Sleep Token. Met de bekendmaking van de timetables kunnen festivalgangers nu hun favoriete acts inplannen en zich verheugen op een weekend vol non-stop muzikale hoogtepunten.

Jera Open Air vindt plaats op 22, 23 en 24 juni 2023 in het Noord-Limburgse Ysselsteyn. Tickets voor Jera Open Air zijn nog steeds verkrijgbaar via de officiële festivalwebsite.

 

Een detail weergave van de timetables vind je hier.



Link: