Jera On Air wint een award én maakt nieuwe namen bekend

Het Limburgse festival Jera On Air heeft mede door een indrukwekkende groei in festivalbezoekers én organisatie onlangs een heuse award in ontvangt mogen nemen. Die prijs werd vorige week uitgereikt tijdens Eurosonic en is ook zeker te danken aan een zeer grote groep vrijwilligers die al velen jaren zorgen voor een stabiele basis waarop men kan voortbouwen. Ook dit jaar zal Jera On Air plaatsvinden in Ysselsteyn en op 27, 28 en 29 juni zal het dorp dus wederom een walhalla zijn voor fans van punk, hardcore en metalcore. 

De award is uiteraard een mooie pluim voor het festival en zijn organisatie, maar waar de fans reikhalzend naar uitkijken zijn natuurlijk nieuwe namen aan het toch al niet te flauwe affiche. Zojuist schuift het festival dertien nieuwe bands naar voren waaronder de laatste headliner die de zaterdag zal afsluiten: Architects. De Britse metalcore sensatie tourt momenteel door Europa en is vanavond te zien in AFAS Live te Amsterdam.

De andere namen die bekend zijn gemaakt zijn Frank Carter & The Rattlesnakes, Imminence, Movements, Makewar, Brutus, Hanabie, The Black Dahlia Murder, For I Am King, King Prawn, Annisokay, Of Mice & Men en Spanish Love Songs.

Een combiticket koop je voor €189,- euro en ook een plek op de camping en parkeerplaats kun je alvast aanschaffen via de site. Op een later moment komen ook dagtickets in de verkoop beschikbaar.

Links: