Israeli van Orphaned Land in de studio (update)

Israeli van Orphaned Land in de studio

Nieuws uit Israël. Hieronder zie je de mannen aan het werk in hun promoshoot en eveneens de cover voor het komende album.

orphaned


(17-11-2009)

De release van ORwarriOR komt steeds dichter en dichter. Frontman Kobi Fahri geeft de enthousiaste mensen al wat duiding bij de te verschijnen plaat. Hier zie je hem aan het woord.

(25-09-2009)

Nog meer Orphaned News. Het album gaat The Never Ending Way of Orwarrior heten, en zal helaas pas januari volgend jaar verschijnen. Ziet/hoort u de teaser op de officiële website.

(14-6-2009)

Hierbij wat meer nieuws betreffende het nieuwe Orphaned Land werk. Het grootste gedeelte van het instrumentarium (Drums, overige percussie, bas, gitaar, viool, piano en de vertrouwde oriëntaalse instrumenten) staat al op de harde schijf.
De vocalen zijn momenteel aan de beurt. De mix zal gedaan worden door Steven Wilson (Porcupine Tree, Blackfield en nog veel meer), die al meldde dat dit met gemak het beste album van de band totzover zou gaan worden. Ook gaat de man de keyboardpartijen doen. De afronding zal plaats vinden binnen komende maand. Een mogelijke releasedatum is nog niet bekend.

(24-04-2009)

De Israëlische band Orphaned Land vertoeft momenteel in de studio. Ze nemen hun nieuwe album ORwarriOR op, en hun activiteiten kun je volgen op volgende link.

OL

Links: