Into the Void: Toner Low

Into the Void: Toner Low

ITV

Op zondag 13 oktober aanstaande (morgen dus!) vindt in Poppodium Romein te Leeuwarden, de eerste editie plaats van het gloednieuwe Into the Void festival, dat in samenwerking met Zware Metalen is ontstaan en gevormd.
Het festival wordt georganiseerd door dezelfde mensen van Into the Grave en is in brede zin gericht op stoner, doom, sludge en psychedelica.
Eén podium, negen bands, hieronder stellen we de laatste in de rij nog even aan u voor.

Toner Low

Neérlands trots wat betreft psychedelische doom is toch wel Toner Low. Helemaal sinds het laatste werk III wordt de band, ook internationaal, hoog aangeschreven binnen dit subgenre. De repetetieve, hypnotiserende geluidsgolven en riffs en de de onvoorstelbaar laaggestemde en dreunende
gitaar- en bassound in combinatie met de psychedelische achtergrondvisuals maakt een show van dit drietal een ware trip. Noem het een muzikale escape-drug.

Toner Low

Toner Low is qua beleving de ideale afsluiter voor Into the Void en dus van je weekend. Nog even de aan de realiteit ontsnappen voordat de studie- of werkweek weer begint.
Eén waarschuwing: wacht even met in de auto stappen nadat de laatste dreunende klanken de speakers verlaten, gun de realiteit
eerst weer even de tijd haar plek terug te vinden. Goeie reis.

Line-up:

  • Daan – gitaar
  • Miranda – bass
  • Jack – drums

Links: