Inhume neemt nieuwe cd op

Inhume neemt nieuwe cd op.

Bron : Inhume website.

Het Limburgse Grind-sextet Inhume legt momenteel de laatste hand aan de opnames van de nieuwe full-length cd Chaos-Dissection-Order welke nog deze zomer zal worden uitgebracht op het Franse platenlabel Osmose Productions. Artwork van de cd zal worden verzorgd door Misja Baas. Deze, inmiddels 3e, full-length cd werd opgenomen in de Friese Sing Sing studio. Tevens zijn er twee covers opgenomen voor een, later dit jaar uit te brengen, Napalm Death Tribute op het Zweedse No Tolerance Records. Momenteel wordt er zelfs gewerkt aan een heuse videoclip.

Na een behoorlijk stille periode, vanwege het schrijven voor en opnemen van de nieuwe cd, gaat de beuk er weer volledig in vanaf april met o.a. een optreden op het welbekende Noordschok festival (16 april a.s.). De komende periode zal zanger Dorus helaas niet in staat zijn om live alles mee te doen. Hij wordt vervangen door niemand minder dan Dennis (Severe Torture).

De release van Chaos-Dissection-Order zal worden gevolgd door een Europese tour, ter ondersteuning van het nieuwe materiaal.