Info Serj Tankian soloalbum [update]

Info Serj Tankian soloalbum
tankian hoes

Het album Elect The Dead zal iets eerder verschijnen dan we eerder konden melden. De release datum is gesteld op de 19e oktober. Serj nam de gehele productie en het bespelen van de meeste instrumenten voor zijn rekening op de drums na (John Dolmayan (SOAD) en Brian Mantia Guns ‘N Roses, Primus). Er zullen twee versies uitgebracht worden: de special edition (met 4 extra tracks, boekje van 48 pagina’s een een code die je toegang geeft tot een exclusieve website) en de gewone versie zonder extra’s.

tankian pic

[11-09-2007]
De zanger van System Of A Down heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. De eerste song The Unthinking Majority van Serj’s solo album Elect The Dead is hier te beluisteren en hier te bekijken. Het album zal op 23 oktober worden uitgebracht.

‘Het is een nummer dat ik alvast moet uitbrengen voordat er een single of album in de winkels ligt. Een statement om aan te geven dat onze democratie een mislukking is.

Net als alle andere songs op mijn album hoop ik dat mensen massaal in actie zullen komen’, aldus Serj Tankian op zijn site.

Bron: