Identiteit nieuwste Slipknot-lid bevestigd

Vorig jaar werd percussionist Chris Fehn plotseling uit Slipknot gezet. Een financieel geschil zou aan de basis gelegen hebben van deze breuk. Als vervanger werd iemand aangetrokken die al gauw door de fans liefkozend Tortilla Man werd genoemd, dit omdat diens masker nogal op een tortilla lijkt. De fans van de band speculeerden sindsdien over de identiteit van het nieuwste Slipknot-lid.

Zach Hill en ex-lid Joey Jordison werden naar voren geschoven, maar anderen vermoedden dat het Michael Pfaff was. Deze laatste speelt immers samen met Slipknot‘s tweede percussionist Shawn ‘Clown’ Crahan in diens andere band Dirty Rabbits.

Nu blijkt dat dit wel eens kan kloppen. Slipknot is momenteel op tournée doorheen Europa en hield halt in Slovenië. Daar bezochten enkele leden van de band de beroemde Postojnagrotten en men was er daar zo van onder de indruk dat er een foto van de bandleden op de facebookpagina werd geplaatst. Op deze foto is naast Shawn Crahan en drummer Jay Weinberg ook… Michael Pfaff te zien.

Links: