Hilarisch: Doodswens trekt de aandacht met fotoshoot

Eigenlijk heeft het nog lang geduurd, maar het moest er een keer van komen: een blackmetalband trok de aandacht toen er foto’s werden gemaakt in een passende omgeving. De dames van Doodswens trokken naar een begraafplaats en daar was niet iedereen blij mee. 

Foto’s van blackmetalmuzikanten in bossen, tussen ruïnes en tussen grafstenen zijn niet met Photoshop in elkaar geknutseld, maar worden doorgaans in het echt geschoten. En dus gingen Doodswensleden Fraukje van Burg en Inge van der Zon naar een begraafplaats in Bergen op Zoom om beelden te maken voor een nieuw album. Stemmig gekleed en voorzien van de nodige attributen dacht het duo een rustige plek te hebben gevonden, maar ze werden toch gespot door bezoekers. Die belden de beheerder en die lichtte op zijn beurt weer de politie in.

Het Algemeen Dagblad maakte er een heel verhaal van, terwijl alles met een sisser afliep. De beheerder begreep uiteindelijk dat er niet veel bijzonders aan de hand was, de politie voerde ‘een goed gesprek’ met de bandleden en Doodswens besloot na alle consternatie de beelden niet te gebruiken.

Link: