Hertals Rock City uitgesteld naar 2021

Helaas geen Hertals Rock City op zaterdag 5 december 2020. De opnieuw aan kracht winnende coronapandemie strooit andermaal roet in het eten. Precies één jaar later, op zaterdag 4 december 2021 om precies te zijn, kunnen we wel opnieuw in het Kempense Vorselaar terecht. De organisatoren van het punkfestival stelden alles in het werk om de line-up te behouden. Missie aardig geslaagd als je het ons vraagt.

 

[13-04-2020]

Vorige week kon u hier al lezen dat de aanstaande editie van Hertals Rock City noodgedwongen naar zaterdag 5 december verschuift. In de tussentijd deden de organisatoren er alles aan om een vernieuwde line-up samen te stellen. Met het behouden van headliner The Exploited, alsook de herbevestiging van de Belgische punklegendes Funeral Dress en Red Zebra, lijkt men aardig in dit opzet geslaagd. De eindstand 2.0 voor Hertals Rock City 2020 kan u hieronder aanschouwen:

 

[08-04-2020]

Als gevolg van de coronapandemie, kan de aanstaande editie van Hertals Rock City niet doorgaan op 23 mei. Niet getreurd, met zaterdag 5 december is er reeds een vervangende datum bekend. Nagenoeg alle bands, waaronder headliner The Exploited, herbevestigden in de tussentijd de komst naar Herentals. Naast een nieuwe datum, pakken de organisatoren van Hertals Rock City eveneens uit met een verrassingsaankondiging. Zo vervoegt het Amerikaanse punkgezelschap The Casualties de line-up van het festival.

Alle reeds aangekochte toegangsbewijzen voor Hertals Rock City 2020 blijven geldig. Wie nog niet in het bezit is van een ticket, kan nog steeds van het voorverkooptarief genieten.

Links: