Herdenkingsbijeenkomst voor Faal’s Pascal Vervest

In Little Devil in Tilburg, vindt zondag een herdenkingsbijeenkomst plaats voor Pascal Vervest. De bar zelf, bandleden, vrienden en familie nodigen iedereen die behoefte heeft aan een laatste groet uit tussen 14:00 en 17:00 uur.

[12-11-2022]:

Voor iedereen die dat wil is een online condoleanceregister geopend ter nagedachtenis van Pascal Vervest. Iedereen die iets wil delen – een anekdote, foto, video of wat dan ook – is van harte uitgenodigd dat te doen. Vervests familie laat weten dat alle herinneringen, of het nou iets groots is, of iets kleins, zijn waardevol en ze zien ze graag terug o16p de herdenkingspagina.

In de pers wordt overigens volop stilgestaan bij het overlijden van Vervest:

[9-11-2022]:

Gitarist Pascal Vervest van de funeral doom/deathband Faal uit Breda, is overleden. Dat heeft de band bekend gemaakt. Vervest raakte zaterdag betrokken bij een verkeersongeluk en raakte daarbij ernstig gewond. Sindsdien vocht hij voor zijn leven maar hij heeft de strijd gisteren moeten staken. 

Vervest in de studio in 2021

Pascal Vervest was mede-oprichter van Faal en het enige bandlid dat op alle releases van de band te horen is. Vervest speelde ook in Akelei en Dodenkrocht. Hij werd 36 jaar. Alle condoleances die op de Facebookpagina van de band worden geplaatst, zullen worden doorgegeven aan zijn familie.

Link: