Heidens Hart nieuws

Heidens Hart nieuws
Heidens Hart – 2007

Het Nederlandse underground (black) metallabeltje Heidens Hart heeft drie nieuwe tape releases uit. En wel de volgende:

Ildra - Thaer Swefende Haelen Licgath

Ildra – Thaer Swefende Haeleth Licgath
Ildra is een bandje uit het Verenigd Koninkrijk die epische, atmosferische ‘heathen’ black metal combineerd met traditionele folkmuziek en acoustische percussie. De teksten zijn in het Anglo-Saksisch maar een in vertaling in het moderne Engels wordt erbij geleverd. Deze tape is gelimiteerd tot 449 stuks.

Regnum/Svarthal - Split

Regnum / Svarthal – split
Regnum is geen geheel onbekende band in black metlland. THR bracht een paar jaar geleden de gelijknamige mcd van deze band uit en er zijn al meer tape-releases verschenen. Sterker nog, dit is niet de eerste split tape met Svarthal voor deze band. De vorige dateerd alweer uit 2003. Niet dat dit een re-release is. Nee, deze tape bevat nieuw werk van beide bands. Svarthal speelt een tikje chaotische ouderwetse black metal. Een beetje richting Immortal en Maniac Butcher. Regnum maakt een rustigere variant van de zwarte kunst en speelt monotone, doomy black

Heimdalls Wacht - Der Untergang der alten Welt

Heimdalls Wacht – Der Untergang der alten Welt
Heimdall Wacht heeft net via het Duitse Christhunt Productions haar tweede full-length uit en dit is de tape versie daarvan. Bijna zeventig minuten epische pagan black metal. Deze release bevat een paar sterke songs met krachtige vocalen.

Links: