GRIMM Gent en Jeugdhuis Asgaard doen oproep

Zware Metal partner in metalcrime GRIMM Gent en Jeugdhuis Asgaard willen een thuis bieden aan liefhebbers van alternatieve muziek, door de kosten laag te houden, het community-gevoel te versterken en geweldige evenementen te organiseren. Zo waren er dit jaar onder andere gratis optredens van Suffocation, Wound Collector, Serial Butcher en Brujeria, en kwamen bands als Arkhon Infaustus en Demonomancy langs.

Nu wil GRIMM zijn activiteiten professionaliseren. Ze hebben voor hun vooropgestelde activiteiten 6000 euro nodig om een digitaal mengpaneel en lichttafel aan te schaffen. Via de link kun je lezen wie ze precies zijn en welke dromen ze willen waarmaken.

In de beloningen gekoppeld aan deze crowdfunding zitten heel wat zaken die zeker een investering waard zijn. Zo kunnen jullie kiezen om een T-shirt van GRIMM en Asgaard te bemachtigen (met nieuw design), een patch met het logo, exclusieve drankkaarten en uiteraard de lidkaart voor het werkjaar 2018-2019. Er wordt ook aan bedrijven en organisaties gedacht die op deze manier ruimte kunnen krijgen op drukwerk en online van onze promo kunnen genieten.

Ook bands en organisaties die op zoek zijn naar een platform, een plaats op de meest aantrekkelijke affiches en andere out of the box van promoties kunnen altijd terecht bij de organisatie.

Link:

Actie GRIMM
Jeugdhuis Asgaard