Graspop een vierdaagse in 2018

Zojuist is bekendgemaakt dat Graspop Metal Meeting in 2018 vier dagen lang zal duren. Waarschijnlijk heeft dit alles te maken met het feit dat hard rock-legende Guns ‘n’ Roses alleen op donderdag 21 juni beschikbaar was. Dit is dus meteen de tweede aangekondigde headliner van Graspop Metal Meeting 2018. Op 18 november zullen de kaarten in de verkoop gaan.

[06-11-2017]

De ‘Farewell World Tour’ van Ozzy Osbourne zal ook neerstrijken in Dessel, want de legendarische frontman zal Graspop Metal Meeting afsluiten op zondag 24 juni. Dit is inmiddels zijn zesde bezoek aan het grootste metalfestival van de Benelux, en ditmaal zal hij vergezeld worden door Zakk Wylde (gitaar), Blasko (bas), Tommy Clufetos (drums) en Adam Wakeman (keyboards). Of dit na vijf decennia en meer dan 2500 shows inderdaad het einde zal zijn voor Ozzy ligt nog in het midden, aangezien hij het volgende te zeggen heeft: “People keep asking me when I’m retiring. This will be my final world tour, but I can’t say I won’t do some shows here and there.

De kaarten voor Graspop zullen op zaterdag 18 november 10:00 uur in de verkoop gaan via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Link: