Graspop 2018 uitverkocht, maar wie geraakt er?

De allereerste XL-editie van Graspop Metal Meeting is volledig uitverkocht, maar voor wie achter het net viste, is er nog hoop. Voor iedere ticketcategorie is er namelijk een wachtlijst actief waar kandidaatticketkopers zich op kunnen registreren. Ook nog steeds actief is de online omruilservice waar reeds aangekochte tickets op een veilige en reguliere manier aangeboden kunnen worden voor doorverkoop. Geretourneerde tickets worden aangeboden aan geregistreerden op de wachtlijst. Alle info is hier consulteerbaar.

De vraag is echter of bezoekers die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer op het festival aanwezig zullen zijn. Het Belgische HLN bericht namelijk dat er precies tijdens Graspop een treinstaking van twee dagen zal zijn, durende vanaf vrijdag 22 juni 03:00 uur tot en met zondag 24 juni 03:00 uur. Het is echter nog niet volledig duidelijk hoeveel machinisten zullen gaan staken. Dit zal een aantal dagen voor de aanvang van het evenement duidelijk worden.

[13-03-2019]

Het affiche van de eerste XL-editie van Graspop Metal Meeting is nu officieel compleet. Over honderd dagen zal de Desselse gekte weer losbarsten en inmiddels zijn al 85% van de combitickets verkocht. Deze bands zijn als laatste aan de line-up toegevoegd:

[25-01-2018]

Nieuw jaar, nieuwe aankondiging; zo dacht de organisatie van Graspop Metal Meeting 2018. Zesentwintig nieuwe bands zijn aangekondigd, en hier staan ze allemaal op een rijtje:

[06-12-2017]

Met Volbeat heeft Graspop vandaag een nieuwe headliner bekend gemaakt. De Deense rockers zullen op zaterdag 23 juni gaan afsluiten. Eerder werden Iron Maiden, Guns N’ Roses en Ozzy Osbourne al aangekondigd als headliners. Ook staan onder andere Judas Priest, Kreator, Limp Bizkit, Zeal & Ardor, Megadeth en Marduk op het programma.

Links