Grafjammer rekrutreert nieuwe leden

Grafjammer is weer compleet. Na het vertrek van Jahwe en Jouter zijn er nieuwe leden gevonden in de personen van Jammerhout (gitaar), Jenever (drums) en Jemoeder (bas).  Volgens de overlevering hebben de nieuwe J’s een heden en verleden in Imbolc, Officium Triste en Shinigami.

[23-3-2022]:

Onheil is een gezelschapsdier. Na het vertrek van Jahwe, heeft ook Jouter aangegeven het kamp van Grafjammer in goed overleg te verlaten. Het maakt dat de huidige Grafjammeraars bekendstaan als de 3 J’s: zanger Jorre, gitarist Jeroen en bassist Jelle.

[20-01-2022]:

De Nederlandstalige necrorockers van Grafjammer moeten voort zonder drummer Jahwe. Door werkzaamheden en verplichtingen elders is de drumkruk na 11 februari leeg: op die dag speelt de band in Musicon in Den Haag met Hats Barn en Asgrauw, als de coronamaatregelen dat toestaan uiteraard.

Fans van Jahwe hoeven niet te treuren: Valr van Wrang en Weltschmerz toont opvallend veel gelijkenissen met de drummer. En dat geldt ook voor ene D. Schermann van Wesenwille én David Schermann van Bodyfarm

Link: