God Dethroned bassist blaast Massive Assault nieuw leven in

God Dethroned bassist blaast Massive Assault nieuw leven in

Grindmaster Flesh attendeerde ons middels onze Nieuwssubmit op het feit dat Massive Assault weer een complete bezetting heeft om de draad weer op te pakken.

Henk Zinger

Massive Assault heeft de line up weer compleet. Henk “Henke” Zinger, tevens bassist bij God Dethroned, is meer dan bereid de taak als bassist voor de band op zich te nemen, nu deze plek door de overstap naar gitaar van Jerome is vrijgekomen. Nadat eerder Michel Jonker, die al eerder samen met Fredde en Jerome in Absorbed speelde, de drumstokken van Gideon had overgenomen is de band nu weer op volle oorlogssterkte. Beide nieuwe leden passen perfect binnen de stijl van de band, hier door zal het old-school gevoel alleen maar sterker worden ontwikkeld.

De mannen werken momenteel hard aan nieuw materiaal, tien gloednieuwe nummers zijn reeds in hun afrondingsfase. De band bestond voorheen uit vier man, nu uit vijf. Tijdens het schrijfproces bleek al dat het totaalgeluid van Massive Assault overduidelijk is verbreed. Eind deze zomer zal het nieuwe album worden opgenomen in de Fredde’s Dirty Bird studio. Het nieuwe album zal tevens een cover bevatten van de grondleggers van het genre.

Links: