Gene Simmons verkoopt zijn kluis

Gene Simmons, a.k.a. The Demon, a.k.a. Dr. Love, a.k.a. God of Thunder, a.k.a. zakenman en bassende zanger van Kiss, viert dat hij vijftig jaar in het vak zit. Hoe? Door zijn kluis te verkopen.

De inhoud van de kluis is enorm:

  • 150 nooit eerder uitgebrachte nummers op 10 cd’s
  • exclusief fotoboek
  • action figure van Gene-de-zakenman
  • ‘In Gene We Trust’-munt
  • uniek gesigneerd voorwerp uit Simmons’ persoonlijke collectie
  • Uiteraard zijn alle kluizen gelimiteerd en genummerd

Bovenstaande wordt je persoonlijk overhandigd door Simmons en verkocht via drie pakketten:

Vault Experience ($ 2.000)

Met een select gezelschap fans ben je in de eerste helft van volgend jaar met een gast welkom in enkele wereldsteden (wij zouden kiezen voor Londen of Frankfurt) om de kluis persoonlijk overhandigd te krijgen van The Demon. Dan is er ook nog tijd voor een signeer- en fotosessie. In een klein gezelschap met andere fans is het vervolgens tijd voor een babbeltje. Voor je ontmoeting met Simmons krijg je al een gouden ticket, t-shirt, gelamineerde kaart en een USB-stick met daarop het nummer Are You Ready.

Executive Producers Experience ($ 25.000)

Je mag wederom afreizen naar een wereldstad (nu is voor Europa alleen Londen uitgekozen) om daar met een gast een uur lang naar nummers uit de Kluis der Kluizen te gaan luisteren. Bovendien verschijnt je naam als ‘executive producer’ op de kluis. Verder is er natuurlijk tijd voor een babbeltje/signeer/foto-sessie en krijg je voor je trip al je gouden ticket, t-shirt, gelamineerde kaart en USB-stick. Oh, en je genummerde kluis heeft een laag nummer.

Home Experience ($ 50.000)

Het kost je het maandsalaris van een Zware Metalen-redacteur, maar dan komt Gene Simmons, de The Demon, bij jou thuis! Met 25 gasten mag je hem daar twee uur lang gaan entertainen. Of doodzwijgen, want jij wilt. Maakt hem het uit voor een halve ton. Natuurlijk krijg je ook nu je ticket, USB-stick, t-shirt en al die andere troep en heeft je genummerde kluis een nóg lager nummer.

Gene Simmons signeert trouwens geen instrumenten. Die verkoopt hij liever zelf.

Mocht je voor de Home Experience gaan, laat het je vrienden van Zware Metalen dan even weten. We schuiven graag aan als kamervulling. Daar zijn vrienden voor.

Link:

Gene Simmons Vault