Geen live muziek? Baroeg gooit de streams open!

In zware coronatijden biedt poppodium Baroeg uitkomst: in Rotterdam staan de komende donkere dagen een aantal livestreams op het programma. Het aanbod? Voor ieder wat wils, net zoals de gebruikelijke programmering. 

13 november: DJ’s Pim & Leon
Officium Triste-zanger Pim Blankenstein en Baroeg-directeur gaan los met nummers van bands die in Baroeg hebben gespeeld. Natuurlijk is er ook ruimte voor persoonlijke favorieten.

14 november: DJ-duo Zot & Rot – The Glam Chronicles
Sleazy does it. Het deejayduo Zot & Rot duikt twee uur lang de geschiedenis van de glam in. Van Bowie tot New York Dolls en van Crüe tot Hardcore Superstar.

19 november: DJ Kid Harlequin
Geen Harlequin Fest dit jaar, maar als troost draait DJ Kid Harlequin op de tofste platen die hem hebben voorzien van inspiratie. Van de glamrock van Ziggy Stardust (Bowie) tot de snerpende industrial van Nine Inch Nails.

20 november: DJ Deef de Kanarie
Deef de Kanarie: drummer van 010-punkbands Die Nakse Bananen en Blok 1A. Wat zou hij nou gaan draaien? Deef gooit z’n regenboogkam omhoog, jij het volume.

27 november: DJ Wicky
De fijnste platen uit de koker van Baroeg-vrijwilliger Wicky

28 november: Submit Fest presents: Another Now
Another Now stond in 2018 op het podium stonden van Submit Fest als talentband en liet toen horen dat het een breed publiek wist aan te spreken met krachtige riffs, vocals en atmosferische melodieën. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe release, maar eerst is daar het podium van Baroeg.

11 december: DJ-duo Francis & Lisa
Baroeg-medewerkers Francis en Lisa introduceren de term ‘gevulde koek muziek. Geen idee wat je je bij deze term moet voorstellen? Luister en kijk dan mee naar de livestream, Vergeet je glowsticks niet!

23 december: DJ’s Joz & Franz
De muziekkeuze op 23 december? Een stel smerige kerstplaten natuurlijk! Verwacht echter geen Mariah Carey en Boney M, maar metalversies van onder andere Ramones, Alice Cooper en King Diamond.

Alle livestreams beginnen om 19:00 uur en zijn te volgen via het Twitch-kanaal van Baroeg. Daar zijn de streams later ook terug te vinden. 

Links: