Gary Holt verlaat Slayer-tour

Lees ook onze verslagen van de afscheidstour van Slayer in Zwolle en Dortmund!

Helaas is Exodus-gitarist Gary Holt genoodzaakt om de Europese tour van Slayer voortijdig te verlaten. Zojuist heeft de beste man, die toch alweer sinds 2011 live-gitarist van Slayer is, op Instagram laten weten dat zijn vader  momenteel zijn laatste dagen leeft. Met tranen in de ogen sloot Gary Holt vannacht het nummer Angel Of Death af in Berlijn en zal nu terugkeren naar huis om bij de laatste momenten van zijn vader te zijn.

Phil Demmel, ex-gitarist van Machine Head, heeft op het laatste moment voor Gary Holt in kunnen vallen en heeft in slechts enkele dagen de partijen van Slayer ingestudeerd. Er staan nog vier optredens gepland voor de huidige afscheidsronde door Europa: Kopenhagen op 3 december, Stockholm op 5 december, Oslo op 6 december en Helsinki op 6 december.

[22-01-2018]

Het lijkt er op dat Slayer tijdens zijn afscheidstournee in Amerika vergezeld zal worden door Lamb Of God, Anthrax, Behemoth en Testament, zoals is te zien in de volgende afbeelding:

Slayer heeft een tour aangekondigd in Noord-Amerika. Tot zover niets bijzonders, maar de band laat op Facebook weten DAT HET DE AFSCHEIDSTOURNEE IS! Kijkt u zelf naar de video die de band heeft laten maken. Als u durft:

Voor het geval u gisteren pas geboren bent: Slayer is op deze planeet sinds 1981 en is de grootste thrash metalband op deze bol. Het laatste album, Repentless, haalde in 2015 een uitstekende score op Zware Metalen. De laatste keer dat de band in Nederland was Zware Metalen behoorlijk onder de indruk van de band.

Link:

Slayer Facebook