Fortarock verlaagt prijs wegens ‘tegenvallende’ line-up

Fortarock verlaagt prijs wegens ‘tegenvallende line-up’

Metalliefhebbers die reikhalzend uitkijken naar Sylosis, Lamb of God en Dying Fetus op Fortarock 2015 en reeds een ticket in the pocket hebben, zullen vanmorgen vreemd opgekeken hebben bij het openen van de email.

De organisatie heeft de prijs van de entree verlaagd, en stelt de ticketbezitters middels onderstaand bericht op de hoogte:

fortarock2015

“Over ruim drie maanden, op zaterdag 6 juni 2015, is het zover; dan vindt de zevende editie van FortaRock plaats. En jij bent daarbij! Je ontvangt deze mailing dan ook aangezien jij één of meerdere tickets hebt gekocht voor FortaRock.

Met op het programma onder andere optredens van Slipknot, Lamb of God, Epica, Parkway Drive, Papa Roach, Godsmack, Exodus, Clutch, Red Fang, Converge, Dying Fetus, Flotsam and Jetsam, Leprous, Sylosis , Enforcer en King 810 zijn wij ervan overtuigd weer een hele mooie dag voor je in petto te hebben in het Nijmeegse Goffertpark. Binnenkort worden er nog enkele namen toegevoegd aan het programma.

Ondanks dat we uitkijken naar de optredens van bovenstaande bands, beseffen we ook dat we met dit programma niet direct de namen bieden die jullie waarschijnlijk verwachtten, met het oog op het programma van de voorgaande twee jaren. We hebben alles uit de kast getrokken, maar het is ons helaas niet gelukt om nog een aantal grotere acts te boeken onder Slipknot. Dit heeft met name te maken met de sterke internationale concurrentie en het beschikbare aanbod op 6 juni. Er worden zoals gezegd nog wel enkele bands toegevoegd aan het programma, maar hele grote namen zitten er niet meer in, hoezeer we dat ook gewenst hadden.

Nogmaals, we zijn ervan overtuigd dat we met bovenstaande bands een FortaRock-waardig programma bieden. Echter, we zijn ook van mening dat het programma voor de komende editie niet geheel in verhouding staat met de huidige ticketprijs. Vandaar dat we hebben besloten om de ticketprijs te verlagen van € 67,50 naar € 49 (excl. 2,50 servicekosten). Deze verlaging gaat met terugwerkende kracht in en alle huidige kaartkopers krijgen een dezer dagen het teveel betaalde bedrag teruggestort op hun rekening.

Concreet houdt het in dat jij van Ticketmaster automatisch een bedrag terug krijgt van € 18,50 plus € 2,50 servicekosten (per ticket).”

Links: