Forgotten Tomb nieuws (update)

Forgotten Tomb nieuws (update)

Label Agonia Records laat ons weten dat Under Saturn Retrograde op 22 april dit jaar moet verschijnen. De mastering van het album is af (Finnvox Studios, door Mika Jussila, die ook Impaled Nazarene, Amorphis, Children Of Bodom, Finntroll, HIM en vele anderen prepareerde).

(11-09-2010)

Forgotten Tomb heeft tegenwoordig een broodheer gevonden bij Agonia Records en brengt daar volgend voorjaar een nieuw album uit. De titel van dat album wordt Under Saturn Retrograde.

FT

Links:

Forgotten Tomb Nieuws [Update]

Forgotten Tomb Nieuws

Het nieuwe album “Love’s Burial Ground” van de Italiaanse band Forgotten Tomb, die onlangs nog in Gent en Tilburg op “Ashes To Ashes, Doom To Dust” te zien was, zal vanaf komende week verkrijgbaar zijn.

Verder verzamelt de band momenteel materiaal voor de “Live Manipulation” DVD, die naast een professioneel opgenomen live show nog oa bootleg-kwaliteit live materiaal, backstage beelden, interviews en rehearsals zal bevatten. Begin 2005 moet deze DVD uitkomen.

In oktober zal Forgotten Tomb beginnen met het remasteren van de MCD “Obscura Arcana Mortis”. Op deze rerelease zal ook een gastoptreden verzorgd worden door een nog niet nader genoemd vocalist(e).

Een Frans underground label is van plan een black metal Motorhead tribute uit te brengen. Ook hieraan zal Forgotten Tomb meewerken.

[update] “Love’s Burial Ground” is reeds te bestellen bij Adipocere records. Op de website van de band zijn enkele mp3’s te downloaden van de 67 minuten durende cd, die 3 intermezzo’s bevat, gecomponeerd door Mr. Nordvargr van MZ412. Adipocere zal ook “Songs to Leave” opnieuw uit gaan brengen, remastered, als digipack met bonus live videotrack, extra artwork en lyrics. Eind oktober moet deze nieuwe versie uitgebracht zijn. Ook zijn er plannen voor een Picture Disc versie van “Songs to Leave”.

Nu “Love’s Burial Ground” uit is, is Herr Morbid al hard bezig met het schrijven van nieuw materiaal voor het vierde full-length album. Rond maart 2005 hoopt de band aan de opnames te beginnen, zodat de nieuwe cd voor de zomer van 2005 gereleased kan worden. De werktitel voor deze nieuwe cd, waarvan het artwork door Manuel van Bunkur en Somaworx verzorgd zal worden, is “A Dish Better Served Cold”. Op de website van de band zijn de veelbelovende eigen woorden over het nieuwe materiaal te lezen.

Tracklist “Love’s Burial Ground”:

  1. Malus Vivendi Pt.I (Intro)
  2. Kill Life
  3. Alone
  4. House Of Nostalgia
  5. Malus Vivendi Pt.II (Intermezzo)
  6. Love’s Burial Ground
  7. Slave To Negativity
  8. Forgotten Tomb MMIII
  9. Malus Vivendi Pt.III (Outro)

Bron: Forgotten Tomb