Evolve wint metalbash 2007

Evolve wint metalbash 2007

sopperman meldde ons via de newssubmit het volgende :

Deze ingezonden mededeling ontvingen wij van Stefan, drummer van de Belgische band Evolve :

hello zware metalen!!

Graag had ik jullie aandacht gevestigd op het volgende:

Ik ben de drummer van de band Evolve en wij namen recent deel aan de metalbash. Dit is een wedstrijd die georganiseerd wordt door het Nederlandse rockmagazine Aardschok en gaat elk jaar op zoek naar aanstormend talent in het metalen muziekwereldje. De wedstrijd was dit jaar toe aan de feestelijke 10e jubileumeditie en werd grootser aangepakt dan voorheen.

Wij hebben meegedaan aan deze wedstrijd (inzenden demo+voorronde in Baroeg Rotterdam+finale in Dynamo Eindhoven) en sterker nog, we hebben ze gewonnen!! We mogen nu op kosten van de Nederlanders twee weken de studio in om professioneel een cd op te nemen en deze zal vervolgens uitgebracht worden door een gerenommeerd platenlabel.

Om deze overwinning nog wat meer glans te geven richt ik dit schrijven aan jullie in de hoop dat het misschien interessant genoeg is om een keertje op jullie site te drukken. Al was het maar om de Nederlanders er op te wijzen dat de domme Belgen met de prijzen zijn gaan lopen:-).

Als je meer wil te weten komen over onze band kan je altijd een kijkje nemen op onze myspace. Iinfo aangaande de wedstrijd kan je terug vinden op de metalbash website.

Hoe dan ook, groeten van een trouwe lezer!!

Stefan

Link: