Epica Fanclub Meet / DVD presentatie

Epica Fanclub Meet / DVD presentatie

Camiel Aarts liet ons via de newssubmit weten dat Epica, fanclub “The Fantom Agony” en Transmission Records een gecombineerde Fanclub meeting en DVD presentatie zullen organiseren. Dit zal plaatsvinden op 26 september tussen 11.00 en 17.00 uur in Cafe Stairway To Heaven, Utrecht.

Fragmenten van de komende Epica DVD zullen te zien zijn op twee grote schermen en 5 kleinere tv’s met 5.1 sound, en de band zal een akoestisch optreden verzorgen. Op deze dag zal de DVD ook al te koop zijn (voor fanclubleden met korting), voor de officiele release-date.

Leden van de fanclub komen vanaf 11 uur gratis binnen en doen mee met een loterij, waarin 5 maal de nieuwe DVD te winnen is. Ook zullen zij wat gratis promotiemateriaal krijgen, zolang de voorraad strekt. Er is genoeg tijd om met de bandleden te praten.

Niet-leden kunnen vanaf 13.00 uur binnen tegen een entreeprijs van 5 Euro. Lid worden van de fanclub kan ook op deze meeting, en laat je meteen profiteren van alle bovengenoemde voordelen. Lidmaatschap kost 15 Euro voor Nederlanders en 20 Euro voor mensen uit het buitenland.

Leden van de fanclub moeten zich met naam en eventueel Epica forum nickname opgeven bij Camiel. Niet-leden hoeven zich niet op te geven.

Bron: The Fantom Agony, Epica Fanclub