Een nieuw album voor Kutschurft

Een nieuw album voor Kutschurft

Kutschurft

Momenteel is de eetlustbedervendste band van Nederland druk doende haar volgende meesterwerk, dat de tittel Zolang de voorhuid strekt zal dragen, op de band te pleuren. Alle partijen zijn reeds aan het celluloid toevertrouwd inclusief alle ranzige geluidsfragmentjes die een Kutschurft-release altijd zo gezellig maken. De volgende zieler-oerselen zijn hierop voor het nageslacht vast gelegd;

  1. Met een betonnen zwembroek het kanaal in
  2. Boer hoekt vrouw
  3. Geen dag te laat en geen pleuro te kort
  4. In een waas van tenenkaas
  5. Temptation weiland
  6. Een introductie in liposuctie
  7. Mevrouw rochelklont
  8. Sambal bai je aambei
  9. Zolang de voorhuid strekt
  10. Ik baal van porno met verhaal
  11. Moordwijf uit Moddergat
  12. Herpes Genialis
  13. Scabia ad Vaginum

Inmiddels is het afmixen van deze nieuwste bak teringherrie in volle gang. Ook wordt er druk gewerkt aan het artwork van de nieuwe schijf. Hier willen de viezeriken nog niet te veel over loslaten maar we kunnen je wel vertellen dat zij een weekje of wat geleden de plee van hun oefenruimtecomplex DB’s een avondje hebben gehuurd voor wat fotowerk. Het meurt er nu nog steeds naar bruine bonensoep.

Op vrijdag 7 september stond tot voor kort de CD releaseparty gepland in DB’s te Utrecht, gezien de heren het allemaal nog niet vies genoeg vonden duurt het allemaal wat langer gepland en zal de CD op deze dag nog niet afgerond zijn. De party wordt dus een “pre release party.” Kutschurft koos er voor dit op deze manier te doen met de volgende motivatie: “Krijg de tering, wij zijn Kutschurft!”

Links: