Een full-length voor See My Solution [update]

Een full-length voor See My Solution

Puzzles Like You
[27-08-2007] Het heeft allemaal iets langer geduurd dan gepland, maar de heren van See My Solution hebben onlangs de laatste puntjes op de i gezet om de release van debuut Puzzles Like You een feit te laten worden. Alles werd zelf opgenomen en voor de eindmix klopte de band aan bij Bouke Visser en Jochem Jacobs, die onder de naam Split Second Sound ook bekend zijn. Een album was voor de band kennelijk ook een goede reden om de website eens te voorzien van een nieuw jasje. Hier kun je niet alleen een kijkje nemen, maar uiteraard ook één van de gloednieuwe nummers beluisteren. Puzzles Like You bevat acht tracks en is vanaf 8 september officieel uit:

  1. Puzzles Like You
  2. Healing
  3. Masterpiece
  4. Silence For All
  5. The Inside Story
  6. Wherever Circles Are
  7. The Essence
  8. Newborn Witness

Vanaf volgende week is het album al te koop in de hometown van de heren, je kunt hiervoor terecht bij Plato, Sam Sam en Café De Docter. Indien je de band de nummers liever eerst live hoort uitvoeren, dan ga je gewoon een kijkje nemen in Hedon te Zwolle op 8 september. Deze avond zal de release party zijn en de band wordt hier vergezeld door Portall.

See My Solution

[16-11-2006] De heren van het Zwolse new wave metalgezelschap See My Solution zullen begin volgend jaar hun eerste full-lenth album gaan opnemen.
Momenteel is de band nog in onderhandeling over waar dit precies gaat plaatsvinden, maar de plaat zal er komen!
Zoals we van de heren gewend zijn zal het album gevuld worden met knallende songs die de volgende ingrediënten bevatten: toegankelijk, vol energie, instantly catchy.
De band gaf ons alvast enkele nieuwe songtitels, te weten:

  • Wherever Circles Are
  • The Essence
  • Masterpiece
  • Silence For All

Het is de laatste tijd wat stil rond de band. Na de release van het album, die naar alle waarschijnlijkheid in april 2007 zal geschieden, zal de band weer veelvuldig op de planken te bewonderen zijn.

Links: