Echte Guns N’ Roses reünie? (update)

UPDATE: Helaas, er lijkt geen reünie in de klassieke Guns N’ Roses-bezetting te komen. Het nieuws rondom Appetite for Destruction gaat over een speciale ’30th anniversary’ box-set (hoewel het album inmiddels 31 jaar oud is) die moet verschijnen. De box bevat in ieder geval:

  • 73 tracks
  • waarvan 49 nooit eerder uitgebracht
  • in de luxe versie twee LP’s met de EP Live ?!*@ Like A Suicide (de oorspronkelijke oplage uit 1986 bestond uit slechts 25.000 exemplaren en verscheen later op het album G N’ R Lies uit 1988) en een EP met B-kanten.

[30-4-2018]

Guns N’ Roses tourt alweer een tijdje de wereld rond onder het mom van een reünie, maar met zanger Axl Rose, gitarist Slash en bassist Duff McKagan, is dat het feitelijk niet. Drummer Steven Adler en gitarist Izzy Stradlin ontbreken.

Maar nu staan er op een billboard in Londen opeens de vijf doodshoofden die ook de albumhoes van debuutplaat Appetite for Destruction sieren en de originele bandleden vertegenwoordigen. Met een vermelding naar de website GNR.fm, waar alleen de boodschap ‘Destruction is coming’ is te vinden, met de hashtag appetitefordestruction en een link naar de social mediakanalen van de band.

Opmerkelijk genoeg heeft de band helemaal geen concert gepland staan in Londen. 9 juni doet Guns N’ Roses wel het Download Festival in Derby aan.

Link:

Guns N’ Roses Facebook