Dynamo Open Air 2002 toch door ?

Dynamo Open Air 2002 toch door ?

Zie hieronder het mailtje van de Dynamo Organisatie met goed nieuws:

Beste vrienden,

De geruchten zullen je niet zijn ontgaan. Wel Dynamo? Geen Dynamo? Zou het wonder nog geschieden of niet? De bladen, kranten en websites hadden het er maar druk mee. En wij konden niets anders doen dan ons stil houden terwijl we werkten aan de toekomst van Dynamo Open Air. Maar eindelijk hebben we nieuws voor je!

Ten eerste: we hebben een nieuw terrein gevonden! En wel in Nuenen! Vlak bij Eindhoven. Maar…pas vanaf volgend jaar, 2003. Het terrein is groot genoeg voor een meerdaagse Dynamo met camping voor ongeveer 25.000 personen. En het
ziet er naar uit dat we er ook voor langere tijd, dus meerdere jaren, terecht kunnen.

Ten tweede: er komt dit jaar toch nog een soort van Dynamo Open Air. Eigenlijk hadden we de hoop al opgegeven, maar het Bospop-festival reikte ons de helpende hand. Bospop vindt dit jaar plaats op 12 en 13 juli, zoals altijd in Weert. Zij kwamen met het prachtige voorstel om ons eenmalig onderdak te verschaffen, op zondag 14 juli. Waarvoor natuurlijk onze grote dank! Details hebben we nog niet voor je omdat pas vandaag (20 maart) het idee is goedgekeurd door de gemeente Weert.
Meer nieuws volgt binnenkort.

Bedankt voor je geduld en bedenk: alles komt goed!

Gegroet,
Het Dynamo team.

Meer info: [url]http://www.dynamo-open-air.com[/url]