Dreams in Darkness

Dreams in Darkness

darktime fairytales meldde ons via de newssubmit het volgende:

Poppodium Manifesto en Darktime Fairytales hebben wederom de handen ineen geslagen om een festival te verzorgen! Dit festival onder de naam Dreams in Darkness zal zaterdagavond 2 december vanaf 21.00 uur plaatsvinden in Manifesto in Hoorn.

Deelnemende bands zijn : Matikhoras, Seraphique en Satyrian.

Opener van de avond is Matikhoras. Deze Alkmaarse formatie ontleent zijn naam aan de Manticore, een monster uit verhalen die aan stoute kinderen verteld werden om hen angst aan te jagen. De band maakt symfonische rock/metal met vrouwelijke vocalen. Als tweede band op de bill staat Seraphique. Seraphique maakt melancholische muziek, stevig verankerd in een traditie die teruggaat tot aan de deltablues. Om het hokjesdenken toch maar ter wille te zijn: probeer ze te plaatsen op de scheidslijn tussen de donkere en progressieve muziek. Afsluiter wordt Satyrian, De band heeft in mei 2006 haar cd Eternitas wereldwijd uitgebracht en dit heeft tot dusverre louter positieve reacties bij zowel internationale gothic en metal pers als publiek opgeleverd. Nu is het tijd om dit succesvolle album ook live te presenteren. De ervaren band staat met twee zangeressen en een zanger en een explosief avontuurlijke mix van metal, gothic, medieval folk en industrial garant voor een geslaagde concertavond.

Tussen de optredens door zullen er videoclips van diverse gothic/metalbands te zien zijn en de avond zal afgesloten worden met verzoeknummers die gedraaid zullen worden door dj Gonzo.

Poppodium Manifesto is te vinden op Holenweg 14c, Hoorn. De entree van deze avond zal 10 euro bedragen. Reserveren kan via de manifesto website of telefonisch : 0229-249839.

Bron: