Dokk’em Open Air nieuws [Update]

Dokk’em Open Air nieuws

Dokk’em Open Air zal dit jaar op 12 augustus plaatsvinden. Dit twee jaarlijkse festival had tijdens de vorige editie onder andere Hirax en Tygers of Pan Tang te gast. Voor de editie van dit jaar zijn de namen Trail of Tears, Thanatos, Autumn, Visions of Atlantis en Xystus alvast bekend gemaakt. Zware Metalen zal jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen van Dokk’em Open Air.

[update] 10-03-06: Ook het Duitse Wizard is bevestigd. De organisatie is nu nog druk in de weer om een vette thrash vis aan de haak te slaan.

[update] 27-05-06: De headliner van Dokk’em Open Air van dit jaar zal niemand minder zijn dan Primal Fear.

[update] 28-06-06: Met het Britse Blitzkrieg is de line up van dit jaar compleet gemaakt. Het belooft dus wederom een waar heavy metal feest te worden!

[update] 07-07-06: Dit jaar komt de organisatie van Dokk’em met een ludieke actie op de proppen. Wie met een officiële Dokk’em plaktattoo aan de kassa verschijnt, maakt kans op gratis entree. Voor meer info over deze actie kijk je even op de website van Dokk’em Open Air.

[update] 09-08-06: Trail of Tears zal niet op Dokk’em Open Air spelen. Hun plaats wordt overgenomen door de Belgische thrashband After All. Met het zicht op de toch wel slechte weersverwachting, wordt er een tent op het terrein neergezet zodat bij eventuele buien het publiek kan schuilen.

Dokk’em Open Air