Doc’s Metal Cruise vaart niet uit

Slecht nieuws voor landrotten doe het ruimte sop wilden kiezen: vanwege een tegenvallende kaartverkoop en stijgende kosten vaart Doc’s Metal Cruise niet uit.

[7-6-2022]:

De line-up van Doc’s Metal Cruise is rond:

De kapitein wil graag nog een woordje kwijt:

Zoals vanouds zullen de kleine boten alle landsloebers bij Brasserie Restaurant Bolwerk in Den Bosch (drie minuten vanaf het treinstation) richting de grote boot vervoeren. De lessen van de vorige editie hebben ons wel wat verbeterpunten mee gegeven. Zo zullen we zorgen dat we rond 21:00 uur weer terug zijn binnen de sluis, zodat we weer met hetzelfde gemak na de laatste band met onze vrienden van de kleine rondvaartboten op en tijd terug zijn bij Bolwerk. Iedereen kan dan ruimschoots zijn laatste verbinding met het openbaar vervoer halen. Eten aan boord is simpel fastfood, als er mensen zijn die vega willen is het tof als we dat een beetje in kunnen schatten om rekening mee te houden: een berichtje naar de organisatie doet veel. Voor de rest… gewoon zuipen en roepen met al deze gave Nederlandse metalbands is genoeg! We zien jullie daar.

[6-6-2020]:

De bemanning van Doc’s Metal Cruise is rond!

En omdat we eerder niet op hadden gelet: de namen van de rest van de meevaarders:

Let u dus niet op de foute datum in de afbeelding hierboven: het varende feestje is inmiddels een week verplaatst.

[4-6-2022]:

Is nog maar nèt bekend dat Doc’s Metal Cruise de wateren rondom Den Bosch onveilig gaat maken, zijn er nu alweer twee bands aangekondigd:

[3-6-2022]:

Get your kater on the water! Doc’s Metal Cruise gaat ook weer varen en wel op 8 oktober. De eerste bands zijn bekend:

De kaartverkoop is al begonnen, aarggghh!

Link: